GO EXPLORE

NATURSKØNNE 

DANMARK

VI ELSKER AT OPLEVE OG REJSE

At rejse og opleve, er i vores DNA. Som par har vi rejst i over 40 lande med oplevelser til vands, til lands og i luften. Men Corona har sat sine rejse-begrænsninger og vi savner, at komme ud i verden. Dog er denne tid netop en mulighed for, at få øjnene endnu mere op for vores naturskønne Danmark.


I efterårsferien besøgte vi netop et af disse steder - Stevns Klint - en UNESCO Verdensarv. Det er let tilgængeligt men overrasker med sine fantastiske rå klipper og magiske udsigt, langs kysten og over havet. Området byder også på ekstra historie med den smukke Højerup kirke på kanten og Koldkrigsmuseet Stevnsfort. En klar anbefaling herfra. Oplagt tur, hvis der skal findes en kort vandrerute på Sjælland og endda super fint med børn. Vi havde begge vores med på henholdsvis 1 år og 3 år. Vi har lavet en lille film til jer, for at give jer et indtryk af området. 


Se filmen herunder 

WOODEE'S FØLGERE ANBEFALER

Flere deler vores DNA, herunder kærligheden til naturen og afhængigheden af den energi, en tur i det fri beriger en med. I denne Corona-tid har vi særlig brug for mere energi og følelsen af fællesskab. Netop derfor, afholdte vi en konkurrence hvor formålet var, at dele anbefalinger til danske naturskønne områder eller vandreruter i Danmark. Vi har på det grundlag, skabt et overblik over alle de forskellige steder, der blev nævnt, og samlet dem til jer i nedenstående visuelle oversigts-kort over udflugtsmål, naturskønneområder eller vandreruter i Danmark. Måske den kan inspirere til nye ture i det fri, hvor i kan opleve områder, i ikke har set før. Tusind tak for alle jeres anbefalinger! Det giver mening - det giver værdi!

 #lovingnature #sharingiscaring #wearewoodee

Vores produkter er skabt til en aktiv livsstil og derfor oplagte til fx vandreture. Herunder har vi vist et udkast af de produkter som vi selv benyttede til vores tur til Stevns Klint. Klik på billedet for at læse mere om selve produktet. Merinould er vores absolut favorit til hiking ture, på grund af uldens fantastiske egenskaber - se udplukket af de anbefalede produkter herunder eller klik på knappen SE FLERE for, at se alle vores anbefalede produkter til årstidens ture i det fri. 

ANBEFALET TIL HIKING

MERINO ULD

Perfekt baselayer til vandreture