OUR CONCEPT

Woodee er ikke noget du køber. Woodee er noget du er. Woodee er aktiv helt ind til benet; lever en aktiv livsstil og tager aktiv stilling til sit forbrug. Siden 2019 har vi produceret bæredygtigt, langtidsholdbart athleisure wear. Vores produkter er inspireret af naturen og designet til hverdagens eventyr. Kollektionen indbyder til bevægelse, coolfaktor og komfort, men er samtidigt en aktiv spiller, når det gælder om at tage farten ud af ”fast fashion”. Woodee tror på en bæredygtig modeindustri, der ikke belaster vores foretrukne legeplads – naturen.

WOODEE'S VISION

Vi stræber efter at være så bæredygtige som muligt i et hvert led af forsyningskæden. Vi tror på ”slow fashion”, der sikrer, at mindre tøj smides ud. Derfor fremstiller vi tidløst kvalitetstøj, der holder i mange år. 


Derudover arbejder vi aktivt på tiltag, der kan forlænge tøjets levetid så længe som muligt - fx ved at gen-designe og gen-anvende tøjet til andre formål. Herudover arbejder vi på at tilbyde dig at returnere dit Woodee tøj, når du ikke længere bruger det, nå det er blevet for stort/småt eller du ønsker en ny style. Til gengæld får du et tilgodebevis, som du kan bruge til at købe en ny Woodee-vare. På den måde forlænger vi sammen produkternes levetid. 


Vi tror på at vi igennem innovation og kreativitet kan udvikle os og derved træffe nye valg, der vil være mere bæredygtige end de forrige.

LEVERANDØRER

For at sikre høj kvalitet, hurtig leverance og ansvarlig produktion, benytter vi udelukkende europæiske leverandører fra Danmark, Portugal og Polen. Vi har et tæt forhold til vores leverandører med en høj grad af gennemsigtighed i produktionen. På den måde sikre vi, at vores produkter fremstilles under anstændige arbejdsvilkår og lever op til vores høje standarder.

PRODUKTER

Hos Woodee tror vi på, at tidløst design, perfekt pasform, høj kvalitet og miljørigtige materialer er vejen til bæredygtig mode. Derfor er organisk bomuld og uld blandt vores foretrukne materialer. Nogle gange tilføjer vi elastan for at sikre den bedste komfort, men vi stræber efter at finde en mere bæredygtig erstatning.