#WE ARE WOODEE

MINIMALISTISK OUTDOOR TØJ TIL EN AKTIV LIVSSTIL

#WeAreWoodee - Woodee er et dansk tøjbrand som vi, Esben og Jannie, startede i 2019. Vi er to atletiske, aktive ildsjæle med baggrund fra forsvaret. Stifter, Jannie, er tidligere Medic/Sergent fra Hæren + soldat fra the Royal Australian Air Force. Co-stifter Esben er tidligere jægersoldat. Vi har begge udsendelser til missionsområder bag os og prøvet kræfter med elite- og ultrasport. Hertil har Jannie en uddannelse indenfor tøjproduktion- og udvikling. Vi forstår i høj grad vigtigheden i, at tøj har den rette kvalitet, funktion og pasform.  Den vigtighed og viden er kernen i hvert produkt vi designer, hvorfor vi primært bruger 100% merinould. Hos os finder du produkter til en aktiv outdoor livsstil, der dog med sine fantastiske materialer og stilet minimalistiske udtryk gør det perfekt til næsten alt - working, urban, casual, training or in-nature.  

 • Dansk og Europæisk produktion

  For at sikre høj kvalitet, hurtig leverance og ansvarlig produktion, benytter vi europæiske leverandører fra Danmark, Portugal og Polen. Vi har et tæt forhold til vores leverandører med en høj grad af gennemsigtighed i produktionen. På den måde sikrer vi, at vores produkter fremstilles under anstændige arbejdsvilkår og lever op til vores høje standarder.

 • Inspireret af teknisk performance tøj

  Vores erfaringer har givet os en ekspertise i, at vide hvilket tøj der er bedst til alle de situationer hverdagen stiller en i. I vores produktudvikling inspireres vi af de gode tekniske egenskaber man finder i løbe- eller outdoor tøj og kobler det med et et materialevalg og et minimalistisk udtryk der også gør det perfekt til hverdagsbrug, hvor du ikke skal gå på kompromis med dit look eller komfort. Vores kollektioner indbyder derfor til bevægelse, coolfaktor, frihed og komfort.

 • Bæredygtig tilgang og fundament

  Woodee tror på en bæredygtig modeindustri, der ikke belaster vores foretrukne legeplads – naturen. Vores virksomhed udspringer derfor af et bæredygtig mindset – det er derfor oprigtigt vigtigt for os, at vi tager så bæredygtige valg som muligt. Vi arbejder med at implementere FN-verdensmål i flere faser. Vi gør det ved at tage udgangspunkt i verdensmålene og derudfra analysere om vi gør det rigtigt og hvor vi kan optimere. At blive 100% grøn er en meget lang og fælles proces, men for os er det vigtigt, at vi er bevidste om vores valg og derigennem tager små skridt i den rigtige retning.

 • Fokus på kvalitet og detaljerne

  I kvaliteten, materialet og detaljerne finder man forskellen. Vores metervarer er særligt udvalg og af den højeste kvalitet og i selve produktionen har vi skarpt blik for detaljen, da disse to parametre er afgørende for produktets funktion, komfort og levetid. Vi tester selv alt vores tøj af i alt slags vejr, både til hverdag, under løb, på vandreture og rejser.  

WOodee og FN's verdensmål

Vi stræber efter at være så bæredygtige som muligt i et hvert led af forsyningskæden og tror på, at vi igennem innovation og kreativitet kan udvikle os og derved træffe nye valg, der vil være mere bæredygtige end de forrige. Vi tror på tidløst kvalitetstøj, der holder i mange år, samt brug af bæredygtige materialer, er vejen til mere bæredygtig mode. Derudover arbejder vi aktivt på tiltag, der kan forlænge tøjets levetid så længe som muligt - fx ved at gen-designe og gen-anvende tøjet til andre formål. Herudover arbejder vi på at tilbyde dig at returnere dit Woodee tøj, når du ikke længere bruger det, nå det er blevet for stort/småt eller du ønsker en ny style. 


For at sikre, at vores valg bidrager til den globale fælles vej frem, arbejder vi derfor med følgende FN Verdensmål. Læs mere om vores nuværende, samt ønskede tiltag ved at klikke på verdensmålene oven for: 

We want to take part in protecting the world and passing on the most beautiful inheritance of all - NATURE - our favourite playground