OUR CONCEPT

Woodee er ikke noget du køber. Woodee er noget du er. Woodee er aktiv helt ind til benet; lever en aktiv livsstil og tager aktiv stilling til sit forbrug. Siden 2019 har vi produceret bæredygtigt, langtidsholdbart athleisure wear. Vores produkter er inspireret af naturen og designet til hverdagens eventyr. Kollektionen indbyder til bevægelse, coolfaktor og komfort, men er samtidigt en aktiv spiller, når det gælder om at tage farten ud af ”fast fashion”. Woodee tror på en bæredygtig modeindustri, der ikke belaster vores foretrukne legeplads – naturen.

WOODEE'S BÆREDYGTIGE VISION

Vores virksomhed udspringer af et bæredygtig mindset – det er derfor oprigtigt vigtigt for os, at vi tager så bæredygtige valg som muligt. Vi arbejder med at implementere FN-verdensmål i flere faser. Vi gør det ved at tage udgangspunkt i verdensmålene og derudfra analysere om vi gør det rigtigt og hvor vi kan optimere. At blive 100% grøn er en meget lang og fælles proces, men for os er det vigtigt, at vi er bevidste om vores valg og derigennem tager små skridt i den rigtige retning. 


Vi tror på tidløst kvalitetstøj, der holder i mange år, samt brug af bæredygtige materialer, er vejen til mere bæredygtig mode. Derudover arbejder vi aktivt på tiltag, der kan forlænge tøjets levetid så længe som muligt - fx ved at gen-designe og gen-anvende tøjet til andre formål. Herudover arbejder vi på at tilbyde dig at returnere dit Woodee tøj, når du ikke længere bruger det, nå det er blevet for stort/småt eller du ønsker en ny style. For at sikre høj kvalitet, hurtig leverance og ansvarlig produktion, benytter vi udelukkende europæiske leverandører fra Danmark, Portugal og Polen. Vi har et tæt forhold til vores leverandører med en høj grad af gennemsigtighed i produktionen. På den måde sikre vi, at vores produkter fremstilles under anstændige arbejdsvilkår og lever op til vores høje standarder.


Vi stræber efter at være så bæredygtige som muligt i et hvert led af forsyningskæden og tror på, at vi igennem innovation og kreativitet kan udvikle os og derved træffe nye valg, der vil være mere bæredygtige end de forrige. For at sikre, at vores valg bidrager til den globale fælles vej frem, arbejder vi derfor med følgende FN Verdensmål. Læs mere om vores nuværende, samt ønskede tiltag ved at klikke på verdensmålene oven for: 

We want to take part in protecting the world and passing on the most beautiful inheritance of all - NATURE - our favourite playground