VIGTIG INFO: COVID-19


Som du allerede ved, berører Coronavirus både mennesker og virksomheder verden over. Vi håber, at du og dine nærmeste klarer denne svære tid ok. Vi har selvfølgelig også tilpasset os situationen og holder nøje øje med udviklingen samt myndighedernes anbefalinger.

 

Påvirkning på vores online handel:

Vores online handel ser heldigvis pt ikke ud til at være påvirket og myndighederne vurderer, at det er sikkert at sende og modtage pakker. Vi anbefaler dog, at du vælger levering til din privatadresse for at undgå unødvendig kontakt med andre mennesker. Det koster stadig kun en rund 20'er at få leveret. 

Vores leverandørsamarbejdspartnere har implementeret forsvarlige arbejdsforhold således, at det stadig er muligt at sende vores pakker, og det er vi taknemmelige for.

Vi har netop fået produkter fra Portugal på lager, så pt oplever vi ikke forsinkelser. Ved nye produktleverancer kan der forekomme forsinkelser, og vi følger situationen tæt og forsøger at være på forkant, for at undgå reducere en sådanne situation. Vi beder om jeres tålmodighed, såfremt forsinkelser skulle opstå.

 

Påvirkning på fysisk shop:

Vi skulle ses i naturen - men det bliver udskudt. Vores fysiske butik (pop-up shop) kommer desværre ikke "on the road" så hurtigt som forventet. De stævner, som vi skulle deltage i er, grundet COVID-19, selvfølgelig udskudt - og det respekterer vi. Vi håber, at den forskudte stævnesæson kommer i gang til sen-foråret og sommeren. Vi er i tæt kontakt med vores samarbejdspartnere og opdaterer jer alle, så snart vi kender de nye stævnedatoer. Følg os også på Facebook, Instagram eller tilmeld dig nyhedsbrevet for at blive opdateret. 

 

De bedste tanker fra

Jannie & Esben


#StaySafe  #StaySane #Keepfighting