FN VERDENSMÅL NR 8

ANSTÆNDIGE JOBS OG BÆREDYGTIG VÆKST

Vi ønsker at være socialt bæredygtige. For os omhandler det at tilsikre, at alle de mennesker, der er med til at fremstille vores produkter og levere ydelser, arbejder under gode vilkår. Dette sikrer vi ved at være kritiske i vores leverandørvalg. Herudover ønsker vi at give tilbage til det danske samfund, ved på længere sigt at kunne ansætte medarbejdere, der har nogle særlige udfordringer, men som vi kan finde unikke stillinger til, så de kan blomstre.Sidst men ikke mindst, at vi skaber en stærk og sund fysisk og psykisk arbejdsplads med afsæt i de mange erfaringer vi har, fra vores arbejdsliv i både det offentlige og private samt indland og udland. 


Nuværende specifikke tiltag på det sociale område:


1. De medarbejdere, der arbejder for os, skal føle sig værdsat og betydningsfulde. Derfor er det vigtig for os, at der er styr på deres ansættelsesform og rettigheder, så det grundlæggende fundament for tryghed er på plads. Herefter at vi er nysgerrige på deres ønsker, drømme, styrker og svagheder, således vi kan udvikle dem, støtte dem og motivere dem. På Woodee's arbejdsplads, skal der være plads til at være menneske med alt hvad det indebærer. 


2. Vi har taget et aktivt valg omkring brugen af en portugisk, en dansk og en polsk leverandør til udvikling og produktion af vores produkter. De er udvalgt ud fra, at de kan opfylde vores betingelser om at producere produkter af bæredygtige materialer samt at behandle deres medarbejdere ordentligt. Vi har kort transportvej samt en nem mulighed for at besøge fabrikken og tilsikre os, at produktionen foregår under et stabilt arbejdsmiljø.


CONCEPT

Sustainability is a joint effort, therefor we follow and support UN's 17 Sustainable Development Goals...