FN VERDENSMÅL NR 8

ANSTÆNDIGE JOBS OG BÆREDYGTIG VÆKST

Vi ønsker at være socialt bæredygtige. For os omhandler det at tilsikre, at alle de mennesker, der er med til at fremstille vores produkter og levere ydelser, arbejder under gode vilkår. Dette sikrer vi ved at være kritiske i vores leverandørvalg. Herudover ønsker vi at give tilbage til det danske samfund, ved på længere sigt at kunne ansætte medarbejdere, der har nogle særlige udfordringer, men som vi kan finde unikke stillinger til, så de kan blomstre.


Nuværende specifikke tiltag på det sociale område:


1. Vi samarbejder med ressourcecenter Jammerbugt, som er et tilbud til borgere med autisme. Vi udarbejder i fælleskab re-design-produkter, som de er ansvarlige for at producere. Fx omsyr de vores eventuelle fejlprodukter og prototyper til poser og syr armbånd af stofrester, som vi skal bruge til Woodee-stævner.


2. Vi har taget et aktivt valg omkring brugen af en portugisk, en dansk og en polsk leverandør til udvikling og produktion af vores produkter. De er udvalgt ud fra, at de kan opfylde vores betingelser om at producere produkter af bæredygtige materialer samt at behandle deres medarbejdere ordentligt. Vi har kort transportvej samt en nem mulighed for at besøge fabrikken og tilsikre os, at produktionen foregår under et stabilt arbejdsmiljø.


CONCEPT

Sustainability is a joint effort, therefor we follow and support UN's 17 Sustainable Development Goals...