OPLEV

Få inspiration til din næste tur 

STEVNS KLINT

Vejle havn til Blåvandshuk

KYST TIL KYST

Fosdalen til Vigsø Bugt 

VANDRERUTE I JAMMERBUGT

LAD DIG INSPIRERE 


For os er naturen en del af vores DNA. Det er et livsvilkår for os, at komme ud i naturskønne områder, mærke roen sænke sig og tage en pause fra den til tider hektiske hverdag. Naturen fungerer som et rum, hvor vi kan få lov til at trække vejret helt ned i maven, samtidig med, at der er plads til sjove aktiviteter og lege, og hyggelige stunder med dem vi holder af. Vi begiver os tit og ofte ud på friluftsture, vandreture, hverdagseventyr... kald det hvad du vil. Men fællesnævneren for vores ture ér og bliver den samme. Det er at jagte de gode oplevelser i naturskønne områder, som giver os den der gode fornemmelse i maven, hvor man er rolig og mere i balance. Og heldigvis for os findes der nogle af de bedste vandreruter i Danmark, som er oplagte til naturelskeren. 

 

Derfor vil vi gerne invitere dig til at tage med på opdagelse i naturen. Vi tager dig med på vores små hverdagseventyr, vandreture og outdoor aktiviteter i Danmark’s fortryllende og krogede skove, ud til kysterne i vest, nord og øst, ind gennem det bakkede danske landskab, og ud over landegrænserne. Naturen gemmer på mange finurlige historier, og minder der endnu venter på at blive skabt - og her vil vi gerne have jer med. 

 

Vi deler vores historier fra den danske natur og friluftslivet i Danmark, og giver jer tips til de bedste vandreruter i Danmark og guides til at få naturen mere ind under huden i hverdagen. Så kom med os på tur til vands og til lands - helt ud i vildnisset. Læs omkring vores små gyldne naturoplevelser i al slags vejr, få vores rutevejledninger til de bedste vandreruter i Danmark, samt tips til de bedste outdoor aktiviteter. Vi giver selvfølgelig også vores bedste bud på en pakkeliste til vandreturen, og hvilket behageligt outdoor tøj du får brug for. 

 

Hvem ved? Måske du kan blive inspireret til en aktiv adventure tur eller betræde smukke nye vandreruter i Danmark.

INSPIRATION TIL DET PERFEKTE VANDRETØJ