OUR STORY

Grundlæggeren af Woodee har altid levet et aktivt liv og været drevet af eventyr.

HISTORIEN, INDTIL VIDERE

I en alder af 19 år forlod hun Danmark og rejste til Australien, blev forelsket og slog sig ned. Hun boede på østkysten nær vandet og pendlede fire timer om dagen for at studere tøjproduktion – hendes passion. Allerede på dette tidspunkt brød hun sig ikke om tøjindustriens fokus på ”fast fashion”. Hun besluttede at skrinlægge sine planer om et job i branchen, men holdt sine evner ved lige ved at designe og sy til eget forbrug. 


I stedet kastede hun sig over at udforske kroppens udholdenhed. Hun begyndte at konkurrere i aquathlons og løb, krydret med vandreture og camping i "the Aussie bush".

THE NAME - WOODEE

Den aktive livsstil, kombineret med trangen til at gøre en forskel, ansporede hende til at søge ind i Royal Australian Air Force. Her tjente hun tre år. ”Det var udfordrende, givende, eventyrligt, og jeg mødte de venligste og sejeste mennesker.”


Det var under sin tid i Royal Australian Air Force at hun fik kælenavnet Woodee. Kollegaerne mente, at navnet matchede hendes look: Den høje, ranglede krop med uniform og junglehat. Herudover var det et klassisk Australsk kælenavn af hendes efternavn, der dengang var Woodward. 

Video

DEN DANSKE HÆR - UDSENDELSE TIL AFGHANISTAN

Efter at have boet en årrække ved stranden nær Great Barrier Reef med palmer og konstant sommervejr, begyndte længslen efter Danmark, det danske folk og kultur, vennerne og ikke mindst familien at melde sig. Som 27-årig besluttede hun at flytte hjem og blev en del af den danske hær. Hun tog værnepligten og uddannede sig herefter til sergent på sergentskolen. Kort efter, i 2013, blev hun udsendt til Afghanistan som fører for en medic-gruppe. Sideløbende fortsatte hun med at konkurrere i triatlons og adventureraces. TO ILDSJÆLE - SAMME PASSION

Tiden i hæren kom til at betyde mere, end hun havde forudset. Her mødte hun manden, der lever og ånder for at opleve verden, boltre sig i naturen og skubbe til grænsen for fysisk udholdenhed. En ildsjæl, hun kunne genkende sig selv i. Siden har de været hinandens support til krævende, individuelle races, og de har taget på primitive vandre- og kajakferier i udlandet med dagstælleren sat på minimum 30 km. Sammen har de dyrket adventure-race, orienteringsløb, mountainbike, triatlon og 24-timers løb, og de har skabt to børn - et adventure af sin helt egen kaliber. Eventyrlysten og trangen til at opleve verden er stadig lige stærk, og nu står de klar til at introducere tøjbrandet Woodee for dig, der deler deres passion for atletiske eventyr.


I AM - WE ARE WOODEE   PROTECT THE WORLD

Det er gennem rejserne, at de har indset vigtigheden af at gøre en indsats for at beskytte den verden, vi lever i. 

Den indsigt og passionen for tøjdesign blev til et bæredygtigt tøjbrand, og brandet fik navnet Woodee.