Sandra Bohn

mountainbiker


Har du en sjov historie vi må dele? 


Der var dengang hvor jeg lige skulle vise alle drengene, hvordan man kører sådan en stejl stensektion i Canazei, Italien og jeg endte med at køre ud over skrænten og løbe med min cykel imellem benene 20-30 meter ned.


Fortæl lidt om dig selv


Da jeg startede med at køre mountainbike som 33-årig, var jeg alt for gammel til at blive dygtig til at cykle - troede jeg.


I en mindre livskrise endte jeg så tilfældigvis på en mountainbike teknik camp. Jeg havde en vild lærings kurve, men syntes alligevel at instruktøren var tosset, da han opfordrede mig til at deltage i et mountainbike løb. Jeg endte i sidste øjeblik med at deltage og placerede mig på podiet til min første enduro konkurrence.


Siden har jeg vundet den samlede danske Trailcup, er blevet instruktør og har kvalificeret mig til at køre Enduro World Series (EWS). Alt sammen noget som forekom mig fuldstændig umuligt for 4 år siden.


Jeg brænder for at vise, at man kan nå det man arbejder for. Det er dog langtfra altid en dans på roser. Jeg deler derfor både sejre på podiet, sure træninger i regnvejr eller da jeg måtte opgive at køre World Series i Schweiz - min store drøm.


Mountainbike er også en risikabel sport. Da jeg er uddannet læge og forsker deler jeg derfor også den viden jeg har om krop, træning og skader for at hjælpe andre til at klare mountainbike eventyret med kroppen i behold.

"Jeg er vild med woodee fordi det kan det hele. Det er både smukt, praktisk, holdbart og bæredygtigt"Sejre i 2020

  • Vinder af den samlede danske Trailcup

  • Kvalificerede mig til at køre Enduro World Series

En af mine største resultater er at gennemføre Enduro World Series og opdage at min tid strakte til en 4.plads i elite serien

Natur


Naturen er en stor del af oplevelsen på en mountainbike. Cyklen bringer mig steder hen, hvor jeg aldrig var kommet uden. Jeg har cyklet på klippeskrænter i Færøerne, igennem en snetunnel i Østrig og med udsigt over hele Søhøjlandet i Danmark.Rejser


Mountainbike rejser er lige som skiferie bare bedre. Jeg har rejst over meget af Europa og kan varmt anbefale at tage cyklen med på tur uanset niveau. Alpelandet er helt unikt om sommeren, men også Portugal og Italien i efterår/vinter er et skønt afbræk fra mørke Danmark.


Race kalender

  • Enduro World Series, Val di Fassa, Italien, uge 25

  • Enduro World Series, La Thuile, Italien uge 27

  • Trailcup, Bjerge skov, 15. August

  • Enduro 2, Davos, Schweiz, uge 35

  • Enduro World Series, Finale Ligure, uge 37

Sandra's Favoritter

" Alt i merino uld. Det er bare er skønt åndbart og kommer ikke til at lugte, hvilket næsten ALT mountainbike tøj gør, kan jeg hilse at sige. Men også den lækre bomulds t-shirt som er fantastisk behagelig og blød og så bliver den ikke slidt. "  

Oplev sammen med os