"For the love of athletic adventures" - det er vores motto og derfor dukker vi også op med vores pop-up shop til særlig udvalgte stævner. Vi vil nemlig gerne være med til at heppe på dig, skabe god stemning samt give dig muligheder for at prøve og købe vores produkter - vi medbringer selvfølgelig omklædningsrum, så du nemt kan prøve i privat settings. En eksklusiv mulighed for at opdatere garderoben uden at afsætte tid til tøjindkøb - mere tid til træning! Husk at vi meget gerne lytter til dine inputs så vi kan skabe de bedste produkter til dig. For os er bæredygtighed nemlig også lig med at skabe produkter som folk mangler, bruger og beholder i mange år.  

På denne side vil du finde en oversigt over hvilke fede stævner vi er med til i 2020. Vi kan afsløre at vi sponsorer stævner arrangeret af Outdoor Arena og Triatlon For Alle. Herudover vil vi også afholde eksklusive Woodee løb.

Grundet COVID-19 er præcise datoer endnu uvist, da mange stævner allerede nu er udskudt. Vi holder tæt kommunikation med vores samarbejdspartnere og information vedrørende dato, samt link til stævner tilgår snarest muligt. Vi følger selvfølgelig regeringends vejledning og følger situationen tæt. 

Er du stævnearrangør så kontakt os gerne via info@woodee.dk eller tlf +45 91569400 og forhør dig om muligheder for deltagelse i jeres stævne.