WE ARE WOODEE

KÆRLIGHED TIL ATLETISKE EVENTYR

Vi har en dybfølt kærlighed til atletiske eventyr, naturen og verden omkring os! Disse elementer er vores passion. De kendetegner vores historie og påvirker vores fremtid. Herfra udspringer idéerne til vores tøj. 


Woodee er et dansk tøjbrand med en klar ambition om at blive dit foretrukne tøjmærke. Vores styles mikser komforten fra athleisure wear med lækre designdetaljer, der giver stilen kant og gør dig afslappet og fashionabel på samme tid. Vores tøj er selvfølgelig af høj kvalitet med en stærk ydeevne, så det holder til at følge dig på dine eventyr i mange år frem. 


 Vi er selv eventyrlystne atleter og konstant på farten, så her er vores løfte til dig: I vores tøj er det behageligt at være aktiv – i vores tøj føler du dig fri.

VI TRÆFFER BÆREDYGTIGE VALG

Vores mange eventyr rundt om i verdens har motiveret os til at gøre en indsats for at passe på de mange vidundere, verden har at byde på. Naturen giver os ren luft og plads til udfoldelse. Derfor er vores vision at træffe bæredygtige valg for at bevare naturen. Vi er imod ”fast fashion”, hvor tøj af ringe kvalitet kun holder i kort tid for så at blive kasseret. Med vores baseline-kollektion træffer du et bæredygtigt tøjvalg og er med til at bremse overforbruget, der er forbundet med fast fashion.

OUR STORY

I en alder af 19 år forlod hun Danmark og rejste til Australien, blev forelsket og slog sig ned. Hun boede på østkysten nær vandet og pendlede fire timer om dagen for at studere tøjproduktion – hendes passion.