WOODEE ATLETER


Når vi siger, at Woodee er aktiv helt ind til benet, mener vi det. Er vi ikke selv aktive ude i det fri, hepper vi med på sidelinjen, når andre sportsudøvere går efter deres mål. 

 

En aktiv livsstil med sportsudøvelse på eliteplan stiller høje krav til behagelig beklædning. Vi brænder for at skabe de bedste forudsætninger for, at atleterne kan yde deres absolut bedste og forbedre deres performance fra gang til gang. Derfor giver vi atleterne komforten med på landevejen - uanset om der dyrkes triatlon, mountainbike løb, cykelløb eller der trænes op til et marathon. 

 

Bliv inspireret her på siden, hvor du sammen med os kan følge de danske atleter, når de betræder landevejene til fods eller på sadlen, eller kaster sig ud i bølgen blå. I alt slags vejr. De er brølstærke, knivskarpe og inspirerende ildsjæle, der hver dag går den ekstra mil for at opnå succes med deres passion. De spilder ikke tiden, men går efter deres mål, hvilket i sig selv er en hyldest til livet. Få et indblik i deres unikke historier, som skildrer den perfekte kombination af den aktive livsstil, disciplin og kærligheden til naturen - og deres sport. 


ELITE MOUNTAINBIKE RYTTER

Niels Rasmussen

PROFESSIONEL CYKELRYTTER

Trine Schmidt

ULTRA TRIATLET

Kristin Stengård

ELITE ROER

Bolette Iversen

PROFESSIONEL CYKELRYTTER

Christina Siggaard

ELITE ROER

Mads Brandt Pedersen

EKSTREMSPORT UDØVER

Aske Søby

ULTRA LØBER

Stine Rex

ELITE TRIATLET

Heidi Thranum

MTB ENDURO RYTTER

Sandra Bohn - MTBDOC

ELITE TRIATLET

Kristian Trier Nipper

PROFESSIONEL TRIATLET

Maja Stage

ELITE TRIATLET

Simon Jørn Hansen

FUNKTIONEL TRÆNINGS ATLET

Cathrine Mamsen