ESBEN BLICHER

WOODEE CO-FOUNDER

Tidl. Jægersoldat


Introduktion


Jeg hedder Esben og er gift med Woodee's founder Jannie. At leve en aktiv livsstil og bruge min krop har altid været en del af mit DNA. Som dreng med de klassiske fodbold/håndbold sportsgrene, som gled over i mountainbike på elite niveau og senere adventuerace og orienteringsløb.


I 2010 kom jeg retur til Danmark efter et længere ophold i udlandet. Jeg arbejdede efter hjemkomst lidt som tømrer og startede dernæst som værnepligtig i 2011. Efter en tur på sergentskole, samt to års tjeneste i Hæren, søgte jeg ind til Jægerkorpset og kom igennem optagelsen i 2013. Jeg var i alt fem år ved Jægerkorpset - ét år under uddannelse og fire år som operativ Jæger.


I Hæren mødte jeg Jannie og sammen har vi haft stort glæde af vores fælles passion for sport og friluftsliv. Vi har rejst, vandret og dyrket meget sport sammen. Nogen gange af længere varighed og andre gange bare en kort weekend i shelter i en tilfældig skov. I 2018 stoppede jeg som soldat, for at støtte Jannie i opstarten af Woodee imens jeg læste ved siden af. 


Jeg har nu to små børn med Jannie og sammen som familie lever vi stadig en aktiv livsstil og viderebringer vores passion for sport og natur


5 ESSENTIALS PÅ TUR

  • Ved ikke om det er en "ting" – Men god forberedelse

  • Det sociale, gider ikke på tur alene

  • Hvis jeg skal sove ude: Varm Sovepose

  • Lighter/Tændstikker

  • Kaffe


HVAD ER DET SMUKKESTE DU HAR OPLEVET ? 

"I Sverige, nord for polarcirklen, har jeg kørt på snescooter oppe på fjeldet i solskin. Det er uden tvivl noget af de flotteste og mest unikke jeg har nogensinde har prøvet"

Mine oplevelser 


I 2008 tog en kammerat og jeg til Cape Town, hvor vi købte en Land Rover Defender 110, for at køre ruten Cape Town til Cairo. Men p.g.a. Muhammed tegningerne opstod der lidt problemer omkring at få tilladelse til at komme igennem nogle Nordafrikanske lande og derfor nåede vi ikke længere end til Kampale i Uganda. Jeg kørte derefter bilen tilbage til Cape Town hvor jeg solgte den efter ca. 15.000 km rundt i 16 Afrikanske lande.


Efter ca. 12 mdr i Afrika rejste jeg til Bali og videre til Australien hvor jeg, efter at havde sparet nogle penge sammen, kørte tværs over landet.Favorit spots 


Norge 


Et sted i udlandet som er nemt at tage til er Norge. Der er rigtig mange steder som er ubeskrivelig flotte og unikke. Er det mhp. vandreturer, så findes der i Norge vandruter til alle niveauer og som er rigtig godt markeret. I Norge er det også muligt at vandre fra hytte til hytte så man slipper for at skal slæbe en stor oppakning med sig.

Transporttiden deroppe er også forholdsvis overkommelig.


Foretrækker udlandet, da jeg er helt vild med at bestige bjerge og klatre.


Danmark


  • Vejle Ådal

  • Bulbjerg

  • Møns Klint


hvad ser du mest frem til på en tur?


"At se om den plan jeg har lagt for turen nu også holder, men bestemt også at kunne være sammen med dem som jeg er på tur med"


Min Motivation 

  • At udvide min horisont og blive klogere på, at der findes andre steder en lige netop der hvor man bor.

  • Møde nye mennesker og opbygge nye relationer. 

Esbens Favoritter

 Merino Wool 

Turtleneck tube

Den sidder perfekt og er det bedste stykke beklædning jeg ejer til at holde varmen omkring min nakke og hals.


Mens Merino

 Wool Longsleeve

Den er perfekt til til at have på når man er fysisk, f.eks vandrer eller klatrer. Bevæger jeg mig ind i en by for at gå på café eller spise, føler jeg mig stadig stilet.


Woodee 

Hoodie

Den er bare perfekt designet til at have på når jeg arbejder i virksomheden, er ude i byen eller naturen. Den har en unik pasform, som bare gør den sidder vildt godt.


Du kan følge ESBEN lige her