Bettina Bøjstrup

Outdoor happy Camper 


INTRODUKTION 


Bettina Bøjstrup. Nordjysk kvinde på 28 år. Arbejder som tandplejer, blogger og influencer. På blog og instagram fotæller jeg mere om udeliv samt vanlife i sit gamle folkevognsrugbrød, en Volkswagen t3 caravelle.


5 ESSENTIALS

  • Ordentlig beklædning. Jeg sørger for at have pakket til alt slags vejr. Jeg har for eksempel altid uld med

  • Grej til at vandre, dvs. vandrestøvler, rygsække, jetboiler 

  • Mobiltelefon til navigation, 

  • Subboard, om sommeren når vejret er godt er det helt uimodståeligt at hoppe en tur på vandet. 

  • Køre snacks - helst lakridser :-)

Det fede ved at opleve naturen i en van er, at du kan have ret mange ting med dig. Det er egentlig som at rejse afsted i dit sommerhus, derfor har jeg generelt altid alt det nødvendige med mig, men de 5 ovenstående ting er noget som jeg synes er helt undværligt, når man rejser i en van.

Mine oplevelser 


Jeg elsker at rejse rundt i Danmark, og i forbindelse med mine mange roadtrips rundt i Europa har jeg virkelig fundet ud af at Danmark er ret så fantastisk. Vi har meget smukt natur og mange fede vandreruter. Dog er jeg også vild med at rejse rundt i udlandet, jeg er vild med at udvide min horisont og lære andre andre kulture at kende. 


Jeg har primært rejst rundt i Norden i min van, primært i Danmark, Norge og Sverige. Men det største oplevelse jeg har haft i min bil, var en roadtrip rundt i Europa. Vi var igennem landende Tyskland, Østrig, Shweich, Lichenstein og endte Italien.

Favorit steder 


Danmark


Jeg er ellevild med vestkysten I Nordjylland, det at kunne køre på stranden synes jeg er noget helt særligt. Især om sommeren er vestkysten min foretrukne sted at køre hen. Jeg elsker at sidde i bagsmækken af bilen med en kop te, nyde en smuk solnedgang imens jeg reflektere over mit liv. Lige nøjagtig på vestkysten i bagsmækken af min bil, er der dukket mange ideer op, som jeg senere har ført ud i livet.


Et andet sted I Danmark som er inspirerende for mig er Møns Klint, jeg er vild med rå - og storslået natur, og efter min mening er Møns klint noget af det mest storslående natur vi har i Danmark.Anbefaling 

Specifikke steder jeg kan anbefale til andre outdoor entusiaster som er vild med at vandre:


Jotunheim nationalpark i Norge

Abisko i nord Sverige

Dolomitterne i Italien


Glæde sig


" Jeg glæder mig allermest til alt det som ikke er planlagt.

Når jeg på tur i bilen, har jeg ofte ikke planlagt særlig meget.

Når jeg er på en længere roadtrip har jeg besluttet mig for en rute, men ofte er det en rute som bliver lavet om mange gange undervejs, for mig er det spontane det fedeste som kan ske på en roadtrip."


Min motivation


Mine ture ud i naturen er et afbræk fra en stresset hverdag. Når jeg for eksempel er på roadtrip i mit gamle folkevognsrugbrød, er der ingenting der stresser, det eneste jeg skal tage stilling til er hvor jeg vil køre hen, det er kun vejene som sætter begrænsningen for hvor turen kan gå hen. Det giver en følelse af frihed - og det er netop følelsen af frihed som motivere mig allermest til at dreje nøglerne og køre afsted.

Bettinas Favoritter

"Mine favoritter fra Woodee er alt deres merino uld. Før i tiden synes jeg at uld var forfærdelig at have på fordi det kradser, men jeg oplever ikke at merino uld på samme måde kradser, som andet uld kan gøre. Jeg er specielt glad for deres turtleneck i olivengrøn, deres t-shirt og det er simpelthen fordi det har en flot pasform, det sidder pænt og følger ens figur"


SE BETTINA's NYE BOG: EVANTYR, HER

Du kan følge Bettina lige her