Jon Lindberg

Vinder af "Alene i vildmarken"


INTRODUKTION 


Jeg er Jon Lindberg er fra det meget mørke Nordjylland egentlig er jeg mekanikker, men i 2017 vandt jeg alene i vildmarken på DR. Der fra fik mulighed og lysten til at gå mine egene veje og prøv at leve af det som jeg holder meget af.


Til daglig arbejder jeg nu i mit firma vildmarkscentret med outdoor, overlevelse og team udvikling.


I mit virke som instruktør og eventskaber brænder jeg for at give folk en oplevelse som vil give dem mere med hjem end blot en oplevelse i naturen.


5 TUR-ESSENTIALS

  • Tændstål, at tænde bål er og bliver det vigtigeste på mine ture

  • Kniv, til at skære især bacon

  • Bacon - ja masser af det

  • Sovepose - kan evt byttes med bacon

  • Tid - at tage på tur tager tid ikke nødvendigvis lang tid men der skal være tid til at gøre det som er planlagt, ellers når jeg ikke at komme i det "mode" som jeg søger derude.


MIne oplevelser


Den største oplevelse jeg har fået er klart at være isoleret i naturen og mærke naturen og roen den kan give når man kommer i et med den og forstår at tilpasse sige de udsving den giver.Favorit spots 

Norge


En af de bedste ture er blandt andet prædikestolen i norge en fantastisk familie oplevelse, Norge har givet mig mange vilde oplevelser, især mine 45 dag alene i nord Norge vil altid stå som mit personlige eventyr, men mange ture er kommet på siden i det skønne Norge. Norge er bare særligt med sine store vider, klipper og store skove.


Danmark


I Danmark holder meget af de danske skove som ligger kyst nært en vandretur gennem terrænet og ud på stranden i måneskin er noget af det bedste, der bliver ens sanser sat i spil og du mærker naturen 100% REN


Hvad ser du mest frem til ved en tur?


"Jeg glæder mig altid til at turen skal planlægges det syntes jeg er spændene og glæden ved at være ude i længer tid så jeg når at opleve at kroppen falder til ro det er altid et godt tidspukt på en tur"


Fuldt interview med Jon omkring Alene i Vildmarken, ture, hans arbejde og holdning til produkter

MIN motivation 


Når jeg rejser ud i verden, er det ofte for at blive inspireret til ny events og få ny syn på verden, og særligt den måde jeg oplever at blive ført sammen med mennesker på som jeg ikke har mødt før. Det er særlige bånd der bliver bundet når man er på dybt vand og langt væk fra verden som vi kender den 


I videoen fortæller Jon om, hvad han syntes om Woodee's produkter 

JON's Favoritter

"Jeg er vild med hættetrøjen den er virkelig skøn og når jeg er på tur er det skønt hurtigt at kan tage en varm trøje på."


"Men huen er et must at have med den ville jeg aldrig tage af sted uden." 


"Glæder mig til woodee kommer med vandrestrømper"


Du kan følge JON lige her