WOODEE EXPLORERS

FRILUFTSMENNESKET


Livet i det fri er i vores DNA og derfor ønsker vi at inspirere andre til at gå på opdagelse i den danske natur. Og hvilken bedre måde, end at blive inviteret med på første række? 

 

Naturen og friluftslivet kan bare noget helt særligt. Den forbinder os mennesker, og giver os mulighed for at blive ét med naturen. Der findes så mange gemte skatte i naturen, og historier der bare venter på at blive fortalt - og hvordan de historier har udspillet sig, kommer an på hvilke øjne, der ser. Her på siden giver vi dig et indblik i nogle unikke fortællinger fra friluftslivet og oplevelser, fortalt af passionerede outdoor- og friluftsmennesker. Fælles for dem alle er, at naturen har ramt dem lige i hjertekulen - ligesom den har hos os. 

 

Oplev naturen gennem deres øjne, se hvilke stier de har betrådt og hvordan de forener deres personlige interesser med naturen og livet i det fri - i Danmark, men også i resten af verdenen. Tag med friluftsmennesket på eventyr, lad dig inspirere - og udvid din horisont. Måske har du også en historie i det fri, der venter på at blive fortalt?

WOODEE CO-FOUNDER

Tidl. Jægersoldat

Esben Blicher

NATURE EXPLORER

Marianne Søgaard

 OUTDOOR HAPPY CAMPER 

Bettina Bøjstrup

HUNTER

Ann Pedersen

OUTDOOR EXPLORER

Jon Lindberg

ADVENTURE PHOTOGRAPHER

Daniel Villadsen

HUNTER

Mette Karin Petersen

OPLEV MED WOODEE EXPLORERS

Mangler du inspiration til din næste tur?