Stine Rex

Ultraløber


Stine Rex er Danmarks bedste ultraløber med en imponerende fysisk og psykisk styrke, koblet med en livsglad personlighed. Hun er mor til tvillinger, hustru til Dan og en positiv igangsætter, der udover at skabe vilde resultater og passe hendes job som Fitness Coordinator i DGI Huset Nordkraft, er en lokal ildsjæl der sætter projekter iværk, støtter op og inspirerer til sammenhold. Hun har opnåede nogle vilde resultater og Woodee har fået lov at være med på dele af rejsen, blandt andet da hun i 2020 satte Europarekord i 48 timers løb - se videoen herunder!

Største resultater 

  • Sølv i EM i 24timers løb

Andre Resultater

  • 5. Plads. VM i ultraløb

    1. Plads i MORS100MILES

    1. Plads i UltraBalaton

    4. Plads i Spartathlon Ultrarace

Vilde resultater i 2020


Europarekord i 48timers løb! Stine Rex formåede at løbe hele 383,688km på 48timer, da hun i 2020 begav sig ud på denne udfordring med opbakning af Fårup Sommerland, Tv2Nord og Woodee. Et sololøb under hårde vejrforhold men hvor hun præsterede at holde et stabilt pace og derved sikre sig rekorden. Imponerende at følge hende hele vejen!Stine's Favoritter

"Woodee’s merinouldbluser er mine favoritter, de er utrolig behagelige at have på og har en super god pasform. Jeg har løbet 384km i stræk i dem, uden at få et eneste skarv mærke. Det bedste ved dem er, at de er temperaturregulerende og antibakterielle og kan bruges både som løbe- og hverdagstøj. "

Foto/Fotograf: Martin Paldan

Du kan følge Stine lige her