Trine Schmidt 

Professionel cykelrytter

Foto/Fotograf: Martin Paldan

"God pasform og lækkert materiale! Det er sporty og passer til aktivitet - men stadig pænt i dagligdagen. Jeg føler mig altid tilpas når jeg bevæger mig rundt eller blot ligger på sofaen og hygger" 

Trines Favoritter

Trine Schmidt er Woodee atlet ambassadør og en af Danmarks bedste kvindelige banecykelryttere. Hendes store gennembrud kom i 2008, da hun vandt VM i banecykling i Manchester 2008 i pointløb. Hun er et stort dansk cykeltalent og er både OL deltager, Europamester samt VM medaljevinder! Hendes næste store mål var OL 2020 i Tokyo som dog er blevet udskudt grundet Corona. Hun fortsætter træningen henimod håbet om, at OL 2021 bliver en realitet. Men heldigvis for Trine, så er cykling meget mere end bare træning og resultater - se videoen og hør mere. 

Største resultater 

  • VM sølv pointløb 2008 

  • EM guld pointløb 2008 

  • EM guld scratch 2008 

  • OL deltagelse 2008 

Ultimative mål

  • Ol Medalje 2021


Foto/Fotograf: Martin Paldan

"Man kan kalde mig "the grand old lady" i dansk cykling - for jeg har efterhånden været med længst af alle siden jeg startede tilbage i 1998!"

"Cykling er mit arbejde, men heldigvis også min hobby. Jeg elsker at være aktiv og bevæge mig i det fri. Mine primære discipliner er cykelbanen og landevejen - krydret med lidt gravel-cykling fordi det er sjovt!"  

Foto/Fotograf: Martin Paldan

Du kan følge Trine lige her Woodee

Hverdagstøj til en aktiv livsstil