EVENTS

Woodee elsker at være med til at skabe den gode stemning, 

derfor ses vi til særlig udvalgte stævner!

#Fortheloveofathleticadventure

WOODEE ON THE ROAD

"For the love of athletic adventures" - det er vores motto og derfor dukker vi også op med vores pop-up shop til særlig udvalgte stævner. Vi vil nemlig gerne være med til at heppe på dig, skabe god stemning samt give dig muligheder for at prøve og købe vores produkter - vi medbringer selvfølgelig omklædningsrum, så du nemt kan prøve i privat settings. En eksklusiv mulighed for at opdatere garderoben uden at afsætte tid til tøjindkøb - mere tid til træning! Husk at vi meget gerne lytter til dine inputs så vi kan skabe de bedste produkter til dig. For os er bæredygtighed nemlig også lig med at skabe produkter som folk mangler, bruger og beholder i mange år.På denne side vil du finde en oversigt over hvilke fede stævner vi er med til i 2021. 


Er du stævnearrangør så kontakt os via eb@woodee.dk eller tlf +45 42510088 og forhør dig om muligheder for deltagelse i jeres stævne

TRIATHLON FOR ALLE & AALBORG TRIATHLON

Aalborg - hjemby og hvor Woodees founder har hendes triathlon rødder. Derfor er Triathlon For Alle og Aalborg Triathlon naturligt vores samarbejdspartnere. Fede stævner med hyggelig stemning i fede omgivelser. Tri ved Havnen er sågar lige rundt hjørnet fra vores kontor. Vi deltager med vores Pop-up shop hvor du kan købe vores fede produkter. Se dato herunder og tryk på stævnet for at tilmelde dig samt læse mere.

 

29-30. MAJ 2021: Tri ved Søen


6. JUNI 2021: Aalborg Triathlon 

DGI - MTB FESTIVAL

Vi glæder os vildt til at være med på denne skønne festival i Søhøjlandet! En festival der hylder oplevelsen, glæden og legen ved mountainbike på tværs af erfaring, alder og geografi. Vi deltager med vores pop-up shop og glæder os til at skabe god stemning og deltage i weekendens aktiviteter.  Vi medbringer selvfølgelig selv hele familien.  

Grundet Covid-19 er der usikkerhed omkring datoen for 2021

Læs mere på deres Facebook og hjemmeside

OUTDOOR ARENA 

Vi kan med glæde præsentere et samarbejde med Outdoor Arena, som er med-arrangør af SUUNTO XD Cross Duathlon, 12 timers i Jylland og Powerman. Super fede stævner, der virkelig tester kroppens formåen på tværs af discipliner. Vi er med til deres events med vores pop-up shop og glæder os til at sende god energi til alle jer seje atleter


Datoer for 2021 stævner tilgår grundet COVID-19. Læs også mere via links herunder:


Du vil også få muligheden for at deltage i eksklusive WOODEE stævner - følg med på siden her og tilmeld dig vores nyhedsbrev - så du kan sikre dig en plads.


OBS:Grundet COVID-19 kan datoer ændre sig pludseligt og mange stævner er allerede nu er udskudt. Vi holder tæt kommunikation med vores samarbejdspartnere og opdaterer os jævnlig med information vedrørende dato. Vi følger selvfølgelig regeringends vejledning og følger situationen tæt. 

#FORTHELOVEOFATHLETICADVENTURE

#IAMWOODEE